Oversættelse/hjemmesidetekst


I et internationalt samfund er det ligeledes nødvendigt at være synlig på tværs af landegrænser og sprogbarrierer.


Vi kender alle vigtigheden af en god og velformuleret hjemmesidetekst. Er teksten for lang, uinteressant eller fuld af fejlen taber man hurtigt læseren til fordel for en anden hjemmesiden. Som en del af den samlede pakke tilbyder vi derfor tekstforfatning på dansk af hjemmesider, pressemeddelelser og andre nyheder til din hjemmeside.

I et internationalt samfund er det ligeledes nødvendigt at være synlig på tværs af landegrænser og sprogbarrierer. Vi tilbyder derfor også både tekstforfatning på fremmedsprog og oversættelse af din nuværende hjemmeside.

Oversætterne og tekstforfatterne i netværket er alle højt kvalificerede og har mange års erfaring inden for lige netop deres kompetenceområder. Vi arbejder primært inden for sprogene dansk, engelsk, tysk, spansk og fransk, men har du andre ønsker, har vi et stort netværk af internationale oversættere, som vi kan tage kontakt til.

Det siger kunderne:

"Martin er en utrolig imødekommende person der sætter sig ind i kundens behov og løser det med et professionelt resultat!
- Vi kan kun varmt anbefale mcmedia, og det bliver ikke sidste gang at de skal løse en opgave for os."
— Christian, texasrodeoshow.dk