OM MCMEDIA


Vi ved, at vi er gode til det, vi laver, og derfor tør vi også give os i kast med det, der for nogle kan virke kompliceret og kringlet.


Mcmedia er en ung, frisk og moderne virksomhed, der blev stiftet for 6 år siden og i dag ledes af mig, Martin Carlsen.

Vi arbejder ud fra en vision om, at alle skal have råd til gode IT-løsninger.

Jeg har 13 års erfaring inden for hjemmesideløsninger og IT-projekter, og jeg har gennem mine mange år i branchen fået et stærkt netværk af dygtige programmører, designere, oversættere og andre dygtige freelancere. Det er med andre ord alle nogen, jeg har haft kontakt med og arbejdet personligt tæt på. Freelancere arbejder af passion, hvilket gør dem ekstra arbejdsvillige. Teamets sammensætning dækker alle aldre, uddannelsesforløb og erfaringer i de forskellige brancher. Nogle lever af deres freelancebeskæftigelse, mens andre dyrker det at være freelancer på hobbyplan ved siden af et fuldtidsarbejde.

Vi leverer primært det, der kaldes totalentreprise. Det vil sige, at vi sørger for alle de redskaber og løsninger, som kunden har brug for, for at kunne realisere sit projekt. Vi leverer også enkeltstående opgaver – du skal bare spørge.

Vi ved, at vi er gode til det, vi laver, og derfor tør vi også give os i kast med det, der for nogle kan virke kompliceret og kringlet. Vi er lige stolte, hver gang vi får ført en idé – lille som stor – ud i virkeligheden.

Vi er med andre ord gode til at lytte til, hvad vores kunder gerne vil have og derefter hjælpe dem med at komme bedst i mål. Samtidig fungerer vi også som sparringspartner på dit projekt. Mange kunder har ofte en idé om, hvad de gerne vil have, men har ofte svært ved at beskrive, hvordan det skal se ud. Hvis vi kan se nogle muligheder i et projekt, som kunden måske ikke selv har tænkt på, kommer vi gerne med vores forslag.

Der, hvor vi især adskiller os i forhold til vores konkurrenter, er, at vi er et stort team af freelancere, der er samlet under ét navn. Det gør os også særligt prisvenlige, da vi ikke har bestemte indtjeningskvoter, der skal nås, eller tilbud, der skal udarbejdes efter en fast skabelon. Vores pristilbud afhænger altid af det enkelte projekt.

Endnu en af fordelene ved at freelance-team er, at der altid står et hold til rådighed, så vi kan gå i gang med det samme. Vi er ikke bundet af de faste kontortider, og vi kan derfor kontaktes på alle tider af døgnet. Vi er meget opmærksomme på at være hurtige til at give svar, og da vi har ikke nogen sælgere ansat, vil man altid få fat i en, der har hænderne med i projektets udformning. De bureaukratiske processer undgås, og vi kan derfor komme hurtigere i gang med opgaven.


Fra idé til virkelighed

Nå vi får en ny opgave, sammensættes et team efter kompetencer, der bedst muligt kan løse kundens behov. Som et eksempel er denne hjemmeside også et produkt af gruppens fælles indsats, og ikke én bagmand.

Der vil altid blive udarbejdet en skriftlig aftale, der godkendes af både os og jer (enten som firma eller privatperson), inden opgaven påbegyndes. På den måde får vi afstemt forventningerne, og der oprettes klare linjer for begge parter.

Vi følger desuden altid op på vores afsluttede sager med jævne mellemrum, så du får mulighed for at prøve dine nye løsninger af. Er der nogle aspekter, som du ønsker finjusteret eller ændret, så tager vi gerne en snak om det. Vores vision er nemlig ikke kun at levere varen til tiden, men også at sikre, at det blev den helt rette løsning for dig.


Innovation

Suspendisse dictum feugiat nisl ut dapibus. Mauris iaculis porttitor posuere. Etiam at risus et justo dignissim congue. Donec congue lacinia dui.

Webudvikling

Suspendisse dictum feugiat nisl ut dapibus. Mauris iaculis porttitor posuere. Etiam at risus et justo dignissim congue. Donec congue lacinia dui.

App-udvikling

Suspendisse dictum feugiat nisl ut dapibus. Mauris iaculis porttitor posuere. Etiam at risus et justo dignissim congue. Donec congue lacinia dui.

Det siger kunderne:

"Martin er en utrolig imødekommende person der sætter sig ind i kundens behov og løser det med et professionelt resultat!
- Vi kan kun varmt anbefale mcmedia, og det bliver ikke sidste gang at de skal løse en opgave for os."
— Christian, texasrodeoshow.dk